Offerte aanvragen

Memo Wintermachines wordt Harpo Machines

Harpo Naam Banner

Memo Wintermachines heet vanaf nu Harpo Machines. We hebben onze nieuwe naam bekend gemaakt op de eerste dag van Groen Techniek Holland in Biddinghuizen. Onder het toeziend oog van de nieuwsgierige beursbezoekers hebben wij tevens ons nieuwe logo onthuld.

Tekst gaat verder onder de video

Meer dan wintermachines

Naast wintermachines leveren we tegenwoordig ook machines voor andere buitenwerkzaamheden, zoals onkruidbestrijding. En in de toekomst breiden we ons assortiment wellicht nog verder uit met machines voor reiniging of bijvoorbeeld landbouwtoepassingen. De term ‘wintermachines’ dekte daarom de lading niet meer.

Verwarring met zusterbedrijf voorkomen

Tegelijkertijd wilden we af van de naam Memo. Dit om verwarring te voorkomen met ons zusterbedrijf Memo Europe, dat camperartikelen zoals trekhaken en fietsendragers produceert en levert. Een heel ander type producten, met een compleet andere doelgroep.

Duurzaam en innovatief

In de kleurstelling van ons nieuwe logo komt ook ons accent op duurzaamheid tot uitdrukking. De machines die wij leveren zijn elektrisch aangedreven en daardoor emissievrij.

Ook op andere gebieden staan wij, samen met fabrikant Hilltip, voor duurzame en innovatieve keuzes. Zo lopen we bijvoorbeeld voorop in oplossingen voor pekelsproeien en natstrooien, wat duurzamer en effectiever is dan traditionele vormen van zoutstrooien.

Martijn staat je graag te woord!