Offerte aanvragen
SnowStriker 1650-2600 SP

Rechte sneeuwschuiver voor pick-up en werktuigdrager

Deze rechte sneeuwschuiver is onze meest verkochte sneeuwschuiver voor kleinere en middelgrote voertuigen, zoals pick-ups, bestelbusjes, SUV’s en werktuigdragers.
Hij is licht van gewicht, makkelijk te monteren en eenvoudig te bedienen.

VA €prijs,-
  • Slim snelkoppelingssysteem voor eenvoudige (de)montage
  • Ideaal voor pick-ups, SUV’s en werktuigdragers
  • 12 volt elektrische aandrijving
1/4
1/4
  • Slim snelkoppelingssysteem voor eenvoudige (de)montage
  • Ideaal voor pick-ups, SUV’s en werktuigdragers
  • 12 volt elektrische aandrijving

functionaliteiten

Staal

Blad

Het gebogen blad is gemaakt van hoogsterktestaal. Dat maakt hem sterk én licht van gewicht.

Sneeuwschuiver Slijtstrook

Slijtstrook

De slijtstrook is verkrijgbaar in polyurethaan of (optioneel) in staal. De strook is aan beide zijden te gebruiken. Zodra één kant versleten is, draai je hem simpelweg om.

Sneeuwschuiver Recht Controller

Controller

Met de controller kun je de SnowStriker vanuit je voertuig bedienen. Supermakkelijk, dankzij het intuïtieve ontwerp. De controller is voorzien van verlichting, dus ook in het donker te gebruiken.

Sneeuwschuiver Pickup Recht Kantelhoek

Kantelhoek

Tijdens het sneeuwschuiven kantelt het schuifblad mee met de vorm van het wegdek tot een hoek van 6 graden. Wel zo prettig bij gebruik op oneffen terrein.

Sneeuwschuiver Klapveer

Klapveren

Behalve kantelveren is de schuiver ook voorzien van klapveren. Dit ter bescherming van de onderkant van de sneeuwschuiver, als je per ongeluk een stoeprand of ander obstakel raakt.

Sneeuwschuiver Downpressure

DownPressure

Met de DownPressure-functie op de controller kun je de neerwaartse druk verhogen om nog schoner te schrapen. Deze functie werkt zowel bij het vooruit duwen als het terug slepen van sneeuw.

Sneeuwschuiver Verlichting

LED-verlichting

De SnowStriker is standaard voorzien van verwarmde LED-verlichting. Hierdoor blijft opstuivende sneeuw niet op de lampen liggen. Wij helpen je ook graag aan de juiste bekabeling voor jouw voertuig.

Sneeuwschuiver Koppeling

Snelkoppelingssysteem

Dankzij een slim snelkoppelingssysteem bevestig je de sneeuwschuiver makkelijk op je voertuig. Zonder gereedschap. Hiervoor leveren we een voertuigadapter mee, die we graag op jouw voertuig monteren.

Sneeuwschuiver Stuifkap

Stuifkap (optioneel)

Zeker bij hogere snelheden wil er nog wel eens sneeuw op de voorruit belanden tijdens het sneeuwschuiven. Een stuifkap op de bovenzijde van je sneeuwschuiver helpt dit voorkomen.

Htrack

HTrack traceersysteem (optioneel)

Met HTrack kun je al jouw sneeuwschuivers online volgen op je smartphone, tablet of pc. Ideaal voor het optimaliseren van routes, instrueren van chauffeurs en rapporteren aan klanten.

Sneeuwschuiver Picup Recht Oranje

Oranje variant (optioneel)

Standaard wordt de SnowStriker in grijs geleverd, maar hij is ook in een oranje variant verkrijgbaar.

KIES UIT 6 VERSCHILLENDE BREEDTES

De HillTip SnowStriker 1650-2600 SP is verkrijgbaar in zes verschillende breedtes: 165 cm, 185 cm, 210 cm, 225 cm, 240 cm en 260 cm. Afhankelijk van de gekozen breedte varieert het gewicht tussen 128 en 180 kilogram. Behalve de rechte SnowStriker, leveren wij ook V-ploeg sneeuwschuivers voor pick-ups, SUV’s en werktuigdragers.

COMPATIBLE MET DE MEESTE BEDRIJFSWAGENS

Voor de montage van de sneeuwschuiver op je voertuig zijn verschillende voertuigadapters beschikbaar. Hierdoor is de HillTip SnowStriker 1650-2600 SP op de meeste bedrijfswagens te gebruiken. Zie onze voertuiglijst voor een uitgebreid overzicht of controleer aan de hand van merk, type en bouwjaar direct of deze rechte sneeuwschuiver geschikt is voor jouw voertuig.

controleer of deze
machine geschikt is
voor jouw voertuig

Zeker weten of deze machine geschikt is voor jouw voertuig?
Wij controleren het graag voor je!

Auto/voertuig
Gegevens

Meer over
SprayStriker
Pekelsproeier

Specificaties

Model 1650-SP 1850-SP 2100-SP 2250-SP 2400-SP 2600-SP
Breedte 165 cm 185 cm 210 cm 225 cm 240 cm 260 cm
Breedte (volledig gedraaid) 140 cm 160 cm 185 cm 200 cm 326 cm 235 cm
Hoogte 55 cm 55 cm 55 cm 55 cm 55 cm 65 cm
Gewicht 128 kg 135 kg 140 kg 145 kg 160 kg 180 kg
Klapveren 4 6 6 6 8 8

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van een rechte sneeuwschuiver ten opzichte van een V-ploeg sneeuwschuiver?

Een rechte sneeuwschuiver is geschikter voor grotere terreinen en langere stukken rechte weg. Rechte sneeuwschuiver zijn bovendien makkelijker in gebruik, ook voor beginnende chauffeurs. Tot slot liggen de kosten (zowel aanschafprijs als onderhoudskosten) van een rechte sneeuwschuiver in de meeste gevallen wat lager.

Met een V-ploeg is het makkelijker om de sneeuw precies in de gewenste richting te schuiven. Daarnaast is een V-vorm schuiver meestal in meerdere standen te gebruiken. Dat zorgt voor een grotere wendbaarheid: je kunt er ook in smalle ruimtes en krappere bochten mee uit de voeten. Of op terreinen met veel geparkeerde auto’s of andere obstakels.

Lees ook deze uitgebreide vergelijking tussen rechte sneeuwschuivers en V-ploeg sneeuwschuivers.

Brochure aanvragen

Meer weten over onze producten? Vraag een gratis brochure aan!