Offerte aanvragen

Klaar voor winter 2019

Josman 1024X683

De afgelopen week hebben wij verschillende voertuigen klaargemaakt voor winter 2019. Onder andere vijf nieuwe MAN TGE’s en de eerste IceStriker T (railer) van Nederland.

Wij hebben in totaal vijf nieuwe MAN TGE  pick-up werkvoertuigen van 5,5 ton uitgerust met de SnowStriker 2250-SP sneeuwschuiver en de nieuwe HillTip IceStriker 2100 zoutstrooier.
De SnowStriker 2250-SP is een rechte sneeuwploeg van 225 cm breed. De IceStriker heeft een capaciteit van 2100 liter en is de ‘grote broer’ van de verschillende IceStriker zoutstrooiers. 

De nieuwe trotse eigenaar van deze wintermachines heeft voor deze sneeuwschuivers en zoutstrooiers gekozen vanwege de vele voordelen; 

  • “De sneeuwschuivers zijn speciaal gemaakt voor MAN, licht in gewicht (slechts 149kg), snel wendbaar en voorzien van downpressure, dit is de extra druk op de sneeuwschuif, om harde stukken ijs/sneeuw te verwijderen.”
  • “Hiernaast hebben wij gekozen voor een combinatie met de IceStriker zoutstrooier. Deze zoutstrooier heeft een aandrijving middels 12 volt motoren en er is dus geen aparte aandrijving noodzakelijk. Geen hydrauliek, geen aggregaat en geen lekkages van olie. Daardoor is de geluidsoverlast zeer beperkt.”
  • “Op verzoek hebben wij bovenstaande uitvoering geleverd gekregen met lopende band in plaats van de standaard vijzel. Dit maakt de strooier onderhoudsarm en duurzaam. Ook is de strooier geproduceerd van RVS en kunststof, licht in gewicht en standaard voorzien van GPS. Dit wordt door onze medewerkers erg gewaardeerd.”

Eerste IceStriker T in Nederland

Deze getrokken strooier is de eerste HillTip IceStriker T in Nederland. De IceStriker T is nieuw in het assortiment en geeft de keuze om de IceStriker zoutstrooier van 550 tot 2100 liter te plaatsen op een stalen trailer.
Deze week hebben wij de eerste van Nederland opgeleverd in deze variant van 550 liter op 12 volt. Dankzij de trailer kan achter ieder voertuig met trekhaak de zoutstrooier worden vervoerd. Op deze manier maakt HillTip het zoutstrooien opnieuw gemakkelijker toegankelijk voor iedereen.

Memo Wintermachines 2019

Wij zijn al helemaal klaar voor het winterseizoen van 2019. Onze wintermachines zijn nog steeds uit voorraad leverbaar of binnen korte termijn. Bent u al klaar voor de winter? Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Bekijk ook onze YouTube pagina voor de productvideo’s van al onze HillTip wintermachines.