Offerte aanvragen

HillTip IceStriker beoordeeld in Tuin en Park Techniek

Tuin Park Hilltip B Goed

In de laatste editie van Tuin en Park Techniek wordt onze HillTip IceStriker onder de loep genomen. Verschillende gebruikers delen hun ervaringen en geven de volledig elektrische zoutstrooier een cijfer.
Wij zijn in ieder geval heel trots op de uitkomst.

De gebruikers maken inmiddels een tijdje gebruik van de IceStriker en weten daardoor goed waar zij het over hebben. Zij geven de machine cijfers op verschillende fronten en wij zijn erg blij met de uitkomst. Het is goed om te zien dat onze klanten zo tevreden zijn over onze machines.

De IceStriker is een volledig elektrische zoutstrooier van HillTip. Het meest verkochte model is de IceStriker 550-1100 voor op bijvoorbeeld de pickup.
Daarnaast zijn er ook modellen voor op de trekhaak, op een kleine vrachtwagen of op de tractor.

Naast het gebruik als zoutstrooier is deze ook toe te passen voor zand, zaden en granulaat. Hierdoor is de HillTip IceStriker multifunctioneel als bijvoorbeeld kunstmeststrooier. De zoutstrooier beschikt over twee vloeistoftanks voor pekeloplossing en is optioneel uit te breiden met een blaastank en een spraybar waardoor hij multifunctioneel te gebruiken is als Pekelsproeier combi.

Voor het artikel over de IceStriker kunt u terecht in het tijdschrift Tuin en Park Techniek of op de website van het Tuin en Park Techniek tijdschrift.